BIljard- og Bordtennisturneringen (Formann skal SKAMKLIPPES)

Publisert: 18. November 2015 16:15. Sist endret: 18. November 2015 16:22.

I dag ble finalene spilt på Tyholt, og for et drama det skulle bli. Den indiske PhD. Studenten Jeevith Hegde kom fra å være underdog til å bli dagens soleklare favoritt etter gårsdagens runder. Ingen visste at biljard er hans andre beste gren (Volleyball er det han karakteriserer seg selv som best i) da han møtte opp til 8-delsfinalen igår. Samifinalene ble ingen lett match da det var selveste "Hansi" som stod med den andre køen, og i finalen møtte han også sterk motstand i Einar Nonås Agdestein. Agdestein på sin side hadde møtt velkjente Aleksander Vold Kristiansen, som har vist seg som en av Mannhullets mestspillende og bedre biljardspillere dette året, og deres match endte 3-1 i Agdesteins favør.

 

BILJARDFINALEN

Agdestein hadde med sin fine "stand" opparbeidet seg en god ledelse da Hegde slo den hvite kulen i hullet. Hegde var klar til å gi fra seg første runde, da han mente at det var gitt at Agdestein ville vinne denne. Men reglene tilsier at man skal spille helt til siste slutt. Nervene tok dessverre Agdestein og han misset (nå skal det sies at undertegnede ville nok aldri satt et slikt støt).

 

Einar i slaget

 

Hegde klarte imidlertid å sette alle sine siste kuler samt 8-kulen i meldt hull, og dermed vant han den første runden. Agdestein vant én runde, men etter dette var Hegde hakket bedre og matchen endte til slutt 3-1 i favør Hegde. 

 

 

BORDTENNISFINALEN

I Bordtennisfinalen gikk det hardt for seg mellom Websjef Bogen og Mohibb Malik. Mohibb kjempet tappert med server av japansk kvalitet, men tøyelige Bogen klarte alltid å redde de mest umulige slagene. Kampen endte 3-1 og dermed stakk Erik Bogen av med tittelen "Mannhullets Beste Bordtennisspiller 2015".

 

 

 

SKAMKLIPPING AV FORMANN SKJER IMORGEN (TORSDAG 19.11.2015) KL. 12:00 I VRIMLE. BE THERE OR BE SQUARE!

 

 

Hvem har vel ikke lyst til å fikse på håret til han til venstre i dette bildet?

 

 

 

Skrevet av:

Sebastian Erik "Hvem er JUNGMANN" Løken Rindvoll